Selecteer een pagina

Smile Qigong dag

De eerste vrijdag van oktober is ‘World Smile Day’. Bij Qigong spreken we over  “Start My Internal Love Engine”. Qigong is een krachtige eeuwenoude Chinese methode om mentaal en fysiek gezond te worden en te blijven. Anouchka en Donny beoefenen al jaren Spring Forest Qigong en delen dit dagelijks wereldwijd met iedereen die interesse heeft.

Ontdek de kracht van Qigong, de energie van een glimlach en liefde is ontzettend sterk.

Anouchka en Donny delen tijdens de ‘World Smile Day’ de Qigong kennis digitaal zodat je op je eigen plek, op je eigen moment, Qigong kunt ervaren. Je hebt niets anders nodig dan toegang tot je email en een computer/tablet/telefoon die toegang heeft tot onze FHCA.NL website.

Hoe gaan we het doen?

Je krijgt in de ochtend toegang tot onze SMILE pagina. Je doet de sessie één tot en met drie achter elkaar. Neem je tijd en doe een sessie vaker als je het leuk vindt. De sessie is laagdrempelig en fantastisch om kennis te maken met Spring Forest Qigong.

Een dag met uitleg over Qigong met oefeningen en een meditatie.

Sessie 1 Een korte uitleg over Spring Forest Qigong en de kracht van de glimlach en de energie van liefde. Sessie 2 Qigong oefeningen die we combineren met een glimlach en de energie van liefde om onze energie te versterken. Sessie 3 De derde sessie is een Qigong meditatie

Helemaal gratis?

Iedere week hebben we onze Qigonglessen en regelmatig is er een Qi Activation training door Donny. Maar Qigong is van toegevoegde waarde voor iedereen, daarom willen we dit graag delen met iedereen die interesse heeft. Je hebt een hele maand gratis toegang tot deze sessie.


Doe je mee? Meld je nu gratis aan!

[fluentform id=”3″]