Selecteer een pagina

Vanuit HANMEDA vragen wij af en toe om cliënten publiek ervaringen te delen over behandelingen, massages of workshops bij HANMEDA. Op deze manier krijgt iedereen meer inzicht in wat wij doen en horen ze van een ander de ervaringen en ervaringen. Ondanks onze jarenlange ervaring van (traditioneel Chinese) natuurgeneeskundige behandelingen blijven wij kritisch naar onszelf kijken om nog meer kwaliteit te bieden Wij bedanken Erika D. voor het delen van haar ervaringen omtrent de Magnesium behandeling met infraroodpakking. Op verzoek hebben wij de achternaam niet gepubliceerd.


Na een periode van veel spanning zowel op het werk als een vorm van Pandemie werd ik op een ochtend wakker geschud dat mijn lichaam een grens had gesteld. Overmatig vermoeid, neerslachtig en futloos begon ik mijn dag, niet verwacht dat ik langer aan zou houden. De oorzaak? Noem het maar op wat het allemaal kan zijn. Ondanks goede voeding en het idee te hebben gehad voor mijzelf te zorgen was er een neerwaartse spiraal. Ondanks de goede ondersteuning van de huisarts zocht ik een extra steuntje in de rug.

Week 2

De dagen na de eerste sessie voelde ik mij al veel beter. Meer energie, meer gevoel en ik had een betere smaak en geur. Het lijkt alsof mijn zenuwgestel beter naar mij luistert. De tweede sessie heb ik weer een AcupGraph meting laten doen, dit duurt ook maar vijf minuten. Mijn persoonlijke energieindex, of hoe dat genoemd werd, was de eerste keer 50 met paarse balkjes die onbalans aangaven. De tweede meting was een energieindex van 60. Dat is 10 punten erbij! Daarbij zag ik meer groene balkjes en geen paarse balkjes. Het goede gevoel was daarbij al verklaard.

De tweede sessie ging net zoals de eerste. Insmeren met Magnesiumolie, bodypakking en in de infrarooddeken. Omdat ik meer in beweging ben gekomen na de eerste sessie had ik het gevoel van spierpijn. Anouchka heeft daarom een mengsel gemaakt van de magnesiumolie en MSM. Het enige verschil wat je ziet is de kleur, het verschil merk je wel in herstel van spieren. Uit het gesprek begreep ik dat MSM vaak niet de eerste keer wordt gebruikt omdat het de olie sterker wordt en de uitwerking van de eerste sessie belangrijk is. Het viel mij op dat ze wel weten wat ze doen, de juiste aanpak en het gebruik van de juiste middelen. Domweg smeren en ‘hopen’ is bij HANMEDA niet aan de orde.

De tweede sessie gaf mij weer een heerlijk gevoel. Ik merkte dat het lichaam veel sneller de olie absorbeerde. Ik voelde in mijn voeten en benen meer energie of energiebeweging. Gevoel is lastig te beschrijven. Op advies van Anouchka de temperatuur in het begin hoger en aan het einde iets minder. Ik ben gek op warmte maar de aanpak was goed.  De dagen na de tweede sessie voelde ik mij beter en beter. Het aftekenen van stoffen voor mijn hobby ging veel beter, meer concentratie en minder pijn. Ik kan eindelijk weer de aandacht bij de dingen houden.

Als eerste idee dacht ik maar één sessie te gaan doen. Even proeven noem ik dat. Op advies drie sessies gekozen,  dat is zeker aan te raden. De eerste sessie deed veel maar door de tweede sessie merk ik een blijvend resultaat. Daarbij heb je even 60 minuten rust en tijd voor jezelf. Ik moet ook domweg opladen en herstellen.

Wat mij tussentijds opvalt is dat mijn slapen beter is geworden en dat ik beter beweeg. Ook komt mijn concentratie terug zodat ik weer aandacht heb bij de leuke dingen.

Tijdens de koffie met mijn dochter verteld ik over Magnesium en dat ik had gezien dat er ook voor kinderen een spray is. Mijn kleindochter slaapt nogal slecht en heeft vaak spierkrampjes. Ik heb een sprayflacon kado gegeven. Het is puur natuur en kan niet schaden. Het lijkt dat zij ook overtuigd zijn van de werking. Ik zal hier volgende week meer over kunnen vertellen.

Tot volgende week, voor sessie 3.

 

 

Mijn doel is op het strand weer te rijden.