Selecteer een pagina

Vanuit HANMEDA vragen wij af en toe om cliënten publiek ervaringen te delen over behandelingen, massages of workshops bij HANMEDA. Op deze manier krijgt iedereen meer inzicht in wat wij doen en horen ze van een ander de ervaringen en ervaringen. Ondanks onze jarenlange ervaring van (traditioneel Chinese) natuurgeneeskundige behandelingen blijven wij kritisch naar onszelf kijken om nog meer kwaliteit te bieden Wij bedanken Erika D. voor het delen van haar ervaringen omtrent de Magnesium behandeling met infraroodpakking. Op verzoek hebben wij de achternaam niet gepubliceerd.


Na een periode van veel spanning zowel op het werk als een vorm van Pandemie werd ik op een ochtend wakker geschud dat mijn lichaam een grens had gesteld. Overmatig vermoeid, neerslachtig en futloos begon ik mijn dag, niet verwacht dat ik langer aan zou houden. De oorzaak? Noem het maar op wat het allemaal kan zijn. Ondanks goede voeding en het idee te hebben gehad voor mijzelf te zorgen was er een neerwaartse spiraal. Ondanks de goede ondersteuning van de huisarts zocht ik een extra steuntje in de rug.

Week 1

Ik kwam door aanraden van een goede vriendin bij Anouchka de Vries terecht. Na een kort informatiegesprek herinnerde ik mij iets wat mijn opa in Friesland altijd vertelde: Men moat net mear túch opsette as it skip drage kin. Voor de niet-Friezen: Men moet niet meer tuig opzetten dan het schip kan verdragen”. Het ergste is nog dat ik zelfs de leuke dingen niet meer kon doen zoals paardrijden en kledingsmaken.

Natuurlijk had ik al op de website zitten zoeken naar een mogelijk oplossing. Het viel mij op dat ik iedere keer weer op een magnesiumbehandeling uit kwam. Uit mijn vroegere werk weet ik dat magnesium in meer dan 250 processen in het lichaam nodig is. Tijdens de intake en AcuGraph meting was duidelijk dat mijn lichaam onbalans had en dat mijn immuunsysteem op reserve loopt. Iedereen weet dat het immuunsysteem van het lichaam als eerste de energie uit het lichaam gebruikt. Maar ik had geen energie. Door de AcuGraph meting wist ik dat mijn nieren en longen het zwaar hadden. Anouchka noemde een getal van 52 als persoonlijke energie index. Klinkt goed maar als je weet dat 70 goed is, schrik je wel even als je dan nog een keer 50 ziet.

Na afloop van het gesprek heb ik direct een afspraak gemaakt waardoor ik twee dagen later al mijn eerste keer behandeling/massage/pakking kon ervaren.

Ik heb op het Internet tussentijds meer informatie gezocht naar magnesiumbehandelingen. Al snel was het duidelijk dat het wel even kan prikken als je een wondje hebt.
De voordelen van pure magnesiumolie zoals gebruikt bij HANMEDA zijn wereldwijd bekend. Veel fabrikanten maken magnesiumolie maar er is ook veel slechte olie.
Bij HANMEDA gebruiken ze het puurste product dat een lage CO2-footprint heeft en maar een selecte periode per jaar gewonnen kan worden. Dus natuurlijk, zuiver en effectief.

De behandeling of bodypakking was uiterst aangenaam. Bij binnenkomst zag ik al allerlei smeersels en stond er een geavanceerd apparaat met kabels naar een soort slaapzak klaar. Tijdens de eerste sessie werd de maximale hoeveelheid olie berekend. Deze olie werd gemasseerd op de benodigde lichaamsdelen. Daarna kreeg ik de mogelijkheid voor een extra bodypakking, ik heb op advies gekozen voor de bodypakking met pure chocolade. Dit is een aanrader voor nog meer energie, een feestje. Nadat ik ingepakt was, werd de infrarooddeken dichtgeklapt en werd het heerlijk warm. Je voelde de magnesium het lichaam in trekken. Anouchka kwam regelmatig kijken of alles naar wens was en stelde waar nodig iets op een geavanceerd kastje bij. Na ongeveer 30 minuten ging de infrarooddeken weer open en werd ik met warme handdoeken schoongewreven waarna er een heerlijke lotion werd aangebracht. Een heerlijk gevoel.

De dagen na de eerste sessie voelde ik mij al veel beter. Meer energie, meer gevoel en ik had een betere smaak en geur. Het lijkt alsof mijn zenuwgestel beter naar mij luistert. Ik kan niet wachten tot de tweede sessie. Een tip is om de AcuGraph meting te doen. Dit geeft je zelf ook inzicht in je energiepeil en wat je organen doen.

 

Mijn doel is op het strand weer te rijden.