Selecteer een pagina

Tijdens ons jaarlijkse Tai Chi weekend was Dr. Paul Lam uit Australie aanwezig. Dr. Paul Lam is de grondlegger van de Tai Chi for Health organisatie dat over de hele wereld Tai Chi voor gezondheid deelt.
Donny Toebes en Anouchka de Vries zijn beide directe leerlingen van Dr. Paul Lam en delen zijn passie om de kennis en kunde te delen van Tai Chi for Health. Door de jarenlange ervaring hebben ze de titel Senior Trainer.
Drie dagen lang konden deelnemers vanuit heel Europa deelnemen aan de Workshops. Op vrijdag was er een verdiepingssessie Tai Chi 24 vorm waarbij de meest beoefende Tai Chi vorm wereldwijd werd verdiept.
Op zaterdag was de workshop Tai Chi for Energy die geschikt is voor iedereen die interesse heeft in het gebruik van Tai Chi om meer energie te krijgen of te herstellen van lichamelijke klachten.
Op zondag was de verdieping op Tai Chi voor Energy waarbij er veel aandacht was de “Spiral Force” in Tai Chi. Voor de deelnemers was een zeer leerzaam weekend en natuurlijk fantastisch om de grondlegger te ontmoeten.
Donny en Anouchka zijn trots dat ze het centrum in Europa zijn voor Tai Chi. De afgelopen tientallen jaren is er bij HANAMI hard gewerkt aan het beschikbaar krijgen en houden van Tai Chi en Qigong voor de gezondheid.
In september starten we weer met het 8 weken programma “Tai Chi voor beginners” en gaan we in Workshops herhalen en verdiepen. Natuurlijk hebben we de wekelijkse groepslessen.
Alle informatie op onze website FHCA.NL