Selecteer een pagina

Het zetten van een oorbel of piercing is zomer 2021 de trend. Vooral meerdere piercings in je oor zijn een fantastische toevoeging voor je 2021 summerlook. Maar wat doen de piercings energetisch bij je? In dit artikel informeer ik je hoe je de piercings juist kunt gebruiken voor je gezondheid en eventuele schade van oude piercings kunt herstellen.

Laser(acupunctuur) is een veel gebruikte optie bij herstel van je energie en vermindering van pijn. In onze praktijk combineren we beide! Tevens zien we de gevolgen van een ‘foute’ piercing.

Landkaart

Het oor is een landkaart van je hele lichaam. We gebruik het oor vaak voor acupunctuur, laseracupunctuur, acupressuur en het plakken van traditionele oorzaden. Samengevat; je plaats een voorwerp op een plek om fysiek of mentaal een positieve reactie te veroorzaken. Bij de juwelier kiezen mensen een piercing omdat het een mooi sieraad is. Steeds vaker zetten we een piercing bij fysieke en mentale klachten.  Deze aanpak is zo uniek dat Donny en Anouchka een online training hebben voor professionals die  clienten verder willen helpen met behulp van een permanente piercing of tijdelijke magneetpiercing.

Wist je dat piercings al duizenden jaren gebruikt worden om de gezondheid te bevorderen? Het doel om het immuunsysteem blijvend te activeren en mentale balans te behouden is al eeuwen oud.

De oplossing

Anouchka en Donny hebben een standaard aanpak om samen met jou de beste piercing te kiezen.
De aanpak is een analyse van je lichaam op basis van de vijf elementen, vijf belangrijke fysieke kenmerken en een korte vragenlijst. We kijken niet alleen naar de plek maar ook naar de kans op littekenweefsel en de vorm en het metaal van de nieuwe piercing. Na het advies over de piercing, het (ver)zetten van de piercing en een optionele pijnloze veilige laseracupunctuurbehandeling zal iemand al snel de positieve gevolgen merken. Belangrijk is om te begrijpen dat iedereen anders is, wij begrijpen dat!

Kies je om een reden voor piercing of gewoon omdat het mooi is?
Laat je dan informeren in onze praktijk.

 

Casus

Een jonge dame heeft een constante hoge spanning in het lichaam waardoor ze snel moe is, weinig aandacht heeft voor zichzelf en de kinderwens niet vervuld kan worden. De oorzaak is een combinatie van trauma tijdens de geboorte, fysiek trauma door een val en een familiale karaktereigenschap. Daarbij was een oorbel in het linker oor geplaatst op een plek die een energieblokkade veroorzaakt met voor een langere tijd het verkeerde metaal.  Tijdens het eerste consult is er een analyse gedaan en is er een nieuwe piercing geplaatst in het oor. De nieuwe piercing was van het juiste materiaal. De oude piercing is vervangen door het juiste metaal en de energieblokkade is met laseracupunctuur pijnloos en snel geopend.

Piercing of geen Piercing

Onze conclusie is dat een goed geplaatste piercing van het juiste materiaal een aanvulling is voor een gezond en gelukkig leven. We weten dat het lichaam intelligent is en kan herstellen na een piercing waarna de balans ook hersteld. Ondanks automatisch herstel zien we voldoende lichamelijke en mentale klachten verdwijnen naar het bewust kijken en/of bewust kiezen van piercing en een eventuele behandeling van de energiestroom in het oor. De extra hulp van buitenaf is vaak nodig en voorkomen is beter dan genezen.