Selecteer een pagina

Wist je dat negatieve energie eeuwenlang kan blijven hangen in je huis maar ook in je kantoor, winkel of fabriek?

Deze energie heeft een directe uitwerking op je fysieke, mentale en energetische lichaam. Maar waar niemand bij nadenkt is dat ontevreden klanten, medewerkers of boze familie een energie achterlaten die niet snel verdwijnt en dat deze energie zelfstandig toeneemt. Het opstapelen van deze energie heeft ook direct invloed op het gebouw en de energie in het gebouw. Denk bijvoorbeeld aan minder omzet, klanten die zich niet thuisvoelen, een onaangename plek in je winkel of kantoor waar niemand heen gaat of een slaapkamer thuis waar je slecht slaapt. Wij bieden al jaren de negatieve energie clearing aan voor gebouwen, huizen en locaties.

In december 2023 is het 10 jaar geleden dat we het eerste gebouw – van een nu succesvol bedrijf – energetisch gereinigd hebben.
Dat was de start van een waardevolle erkenning met lange reeks van negatieve energie reiningen van dingen, gebouwen en mensen als gevolg.
Wij vieren dit de maand december 2023 en januari 2024 met de ‘Jubileum Property Clearing’ voorzien van extra gouden energie voor voorspoed en gezondheid tegen een actieprijs van 85 euro (normaal 149 euro).

We doen er maximaal 10 per maand, dus maak snel een afspraak.
Kies voor de Property Clearing en vermeld jubileum actie in de ‘bijzonderheden’ op https://universals.tv/products/propertyclearing/
Wil je deze energetische reiniging incl voorspoed voor jezelf? Vraag Anouchka voor de mogelijkheden.

 

Negatieve Energie Clearing helpt je bedrijf positief te groeien en te ontwikkelen.