Selecteer een pagina

Gewichtsconsult

 

Een gezond eet- en leefpatroon

Anouchka de Vries

Begeleiding leef-, eet- en beweegpatroon is de stap naar een gezonder leef- en eetpatroon, maar ook voor een eenmalige analyse. Daarnaast kun je bij ons een lichaamsanalyse laten maken waarin je gedetailleerd inzicht krijgt in de samenstelling van je lichaam. Hiervoor maken we gebruik van nauwkeurige apparatuur die ook in de medische wereld wordt gebruikt.Tijdens het eerste intakegesprek van 60 minuten brengen we je huidige leef-, eet- en beweegpatroon in beeld. Hierin besteden we uitgebreide aandacht aan jouw huidige situatie, je doelen en wensen. Ieder persoon is uniek en heeft andere behoeften.

Daarnaast maken we een lichaamsanalyse met behulp van professionele apparatuur om het uitgangspunt te bepalen.

Start nu!

Goede voeding is essentieel voor gezondheid en welzijn. Om je goed te voelen en goed te functioneren, heb je voldoende en goede voeding nodig. Bij ons vindt je de juiste, professionele ondersteuning die aangepast is op jouw doelen en jouw wensen. Je kunt bij ons terecht voor een begeleidingstraject naar een gezonder leef- en eetpatroon, maar ook voor een eenmalige analyse. Daarnaast kun je bij ons een lichaamsanalyse laten maken waarin je gedetailleerd inzicht krijgt in de samenstelling van je lichaam. Hiervoor maken we gebruik van nauwkeurige apparatuur die ook in de medische wereld wordt gebruikt. Onze professionele begeleiding wordt gegeven door een gediplomeerd gewichtsconsulent.

 Hoe gaat dit begeleidingstraject in zijn werk

In een eerste intakegesprek van 60 minuten brengen we je huidige leef-, eet- en beweegpatroon in beeld. Hierin besteden we uitgebreide aandacht aan jouw huidige situatie, je doelen en wensen. Ieder persoon is uniek en heeft andere behoeften. Daarnaast maken we een lichaamsanalyse met behulp van professionele apparatuur om het uitgangspunt te bepalen. Voorafgaand aan de intake ontvang je een vragenlijst en inloggegevens om je eetdagboek online in te vullen. Dit eetdagboek houdt je gedurende een week voor het intakegesprek bij.

Na de uitgebreide intake maken we een analyse van de huidige situatie en stellen een advies op op basis van jouw doelen en wensen. Jij bepaalt welke begeleiding je van ons wenst. Vervolgens meten we bij elk vervolgconsult de voortgang naar jouw doel en kunnen we deze met jou bijstellen waar nodig. Je krijgt van ons de juiste tips, ondersteuning en we motiveren we op jouw weg naar jouw doel.

Wat kunnen we voor je doen
  • Intake, analyse en advies: Bevat een intakegesprek, een analyse, online invullen eetdagboek, een meting en een advies (consult 60 minuten)
  • Vervolgconsult: Bespreken voortgang, aanvullende tips, een meting en motivatie (consult 45 minuten)
  • Lichaamsanalyse: Een meting met onze professionele apparatuur (Ook als strippenkaart te verkrijgen)
  • Pakket met een volledige intake (60 minuten), analyse, advies en 5 vervolgconsulten (45 minuten per consult)
Vergoeding zorgverzekeraar

Wij zijn aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN). Een aantal zorgverzekeraars vergoeden (een deel van) de kosten van de begeleiding. Dit is afhankelijk van waar je verzekerd bent en met welke voorwaarden. Informeer dus altijd bij je zorgverzekeraar of je in aanmerking komt voor vergoeding.

HANMEDA

Anouchka de Vries
Donny Toebes

Alles op één plek

Je vind de behandel- en massagekamers
in ons centrum aan het einde van de gang.
Volg de bordjes “Wachtruimte”.

Openingstijden

Maandag t/m Zondag op afspraak