Selecteer een pagina

Rune Dragon Stones

Ervaar de kracht van deze handgemaakte Rune Dragon Stones

Deze Rune Draken Stenen zitten vol krachtige en magische geschiedenis. Ze werden daarom zeer vereerd en met veel voorzichtigheid gebruikt. Onze Rune Draken Stenen worden speciaal voor jou met de hand gemaakt en gezegend door een Druïde in ‘The Realm of Emerald’ waar de energie van draken heerst.

Voordelen van deze Rune Draken Stenen:

  • persoonlijke innerlijke verbinding met drakenenergie
  • rune tekens zijn krachtig in meditaties
  • versterkt de energie in je ‘heilige’ ruimte door steen en rune
  • de stenen activeren je spirituele groei
  • de stenen trekken de drakenenergie aan uit de Kosmos

Deze handgemaakte set bestaat uit 25 stenen van Zwarte Onyx. De zwarte Onyx wordt gezien als een heelsteen en zet negatieve energie om naar positieve energie.De kwaliteit van deze set is zeer hoog en is niet te vergelijken met de fabrieksproducten.

Inhoud

  • 25 Rune Draken Stenen
  • Dragon zakje (paars/goud)
  • Certificaat van echtheid
  • Blessing of the Dragons

Dit product is een natuurproduct waarbij
kleur en vorm kan verschillen.

Tijdens de drakenmeditaties worden Rune tekens aangegeven. Het Rune teken heeft vanaf dat moment veel betekenis voor je. Hoewel Donny en Anouchka deze op papier meegeven of online laten zien is dit niet krachtig. Er is geen krachtige steen en er is geen verbinding met je innerlijke energie. Het krachtigste zijn de Rune stenen die verbonden zijn met de drakenenergie in de Kosmos en je eigen innerlijke energie.

Deze stenen zijn zeer waardevolle bij de maandelijkse fysieke en online drakensessies van Donny en Anouchka. Ze worden namelijk tijdens een drakensessie of healing cirkel opgeladen met positieve energie.

Wanneer je deze Rune Draken Stenen koopt investeer je energie (geld) in een uniek waardevol persoonlijke energetisch gereedschap. Anouchka of Donny zal ze energetisch met je innerlijke energie verbinden. Het zijn echt JOUW stenen. Dit betekend dat de Rune Draken Stenen altijd verbonden zijn met je, tijdens een meditatie, wanneer je vragen stelt of ze gebruikt voor bescherming. Deze verbondenheid geeft je ongekende krachtige spirituele groei en unieke toegang tot de oeroude drakenergie en meesters.

Door handwerk, blessings en transport is de levertijd is tussen 2 tot 3 weken.

Stap 1 van 3

Rune Dragon Stones zoals boven omschrijven. Zwart Onyx, handgemaakt met verbinding en zegeningen.