Selecteer een pagina

 Samenvatting

Op vrijdag 28 juli 19.00 geven Anouchka en Donny een verdieping omtrent het thema “Cutting Cords”.  Onnodige energieverbindingen zorgen voor voor verlies van energie, een druk hoofd en weerstand bij het maken van eigen stappen. In deze sessie verbreken we deze verbindingen voor meer energie, minder weerstand en nieuwe positieve verbindingen.

 

Verbreken is vernieuwen: verdieping in Emphatische koorden

Het thema van deze Cutting Cords sessie is verbreken van onnodige negatieve verbindingen.  In deze verdiepende sessie gaan we diepere negatieve sociale verbindingen herkennen en verbreken. Na een korte basisuitleg gaan we de verdieping in gericht op sociale verbindingen. 

We transformeren terug naar onze basis-energie. Onze basis-energie is een zeer krachtige positieve energie die ons laat groeien en kracht geeft om op ons eigen pad te komen of blijven. Als laatste ronde zullen Donny en Anouchka je energieveld weer sluitend maken zodat je minder vatbaar bent voor nieuwe onnodige verbindingen.

Aan het einde van de sessies zit je sterker in je eigen energie en is je basis sterker en stabieler.

KIES JE OOK VOOR EEN CLEARING?

Van onze alledaagse negatieve gedachten en overtuigingen, via zwarte magie en gehechtheid aan negatieve entiteiten, uit het vorige of huidige leven, we hebben allemaal negatieve energetische ‘dingen’ die ons beïnvloeden. Boek nu de zeer waardevolle clearing in een simpele stappen en maak stappen in je pad.

Praktische informatie

DATUM/TIJD: vrijdag 28 juli 2023 – van 19.00 t/m 21.00 uur
LOCATIE: HANAMI HANMEDA
BIJDRAGE: €29,95
TAAL: Nederlands
MAXIMALE DEELNAME: 8 personen
BENODIGDHEDEN:
BETALING: veilig via IDEAL bij het invullen van onderstaand formulier

Beschikbare plekken

Over HANMEDA

Anouchka de Vries en Donny Toebes  vormen het hart van HANAMI HANMEDA. Door een hollistische aanpak om balans te herstellen in je lichaam komt er meer gezondheid, levensgeluk en energie.