Selecteer een pagina

Samenvatting

Magnolia Wellness is sinds 1 november een feit. Een privé Wellness met sauna’s, stoomdouche, relaxruimte en bubbelbad volledig privé te boeken voor 2 tot 4 personen. Wist je dat je deze fantastische mogelijkheid tot relaxen en opladen ook cadeau kunt geven?

 

Wellness Cadeaubon

In de koude winterperiode is heerlijk om te genieten van warmte in een ontspannen en prikkelarme omgeving. Wellness Magnolia is door ons zo opgebouwd en ingericht zodat je voldoende ruimte en rust hebt om te genieten voor twee tot en met vier personen.

Kijk op www.wellnessmagolia.nl voor alle informatie omtrent de Wellness.

Als cadeaubon kun je zelf het budget en inhoud bepalen die je geeft. Wij doen niet aan digitale bonnen maar echt de fysieke cadeaubon met daarop, indien je wenst, een persoonlijke tekst.

Je hebt al een luxe cadeaubon vanaf 45 euro. Je kunt de cadeaubon kiezen met twee uur Wellness, gezichtsmassage, detoxkuur of ontspanningsmassage.

Hoe bemachtig je een cadeaubon met eindejaarskorting? Stuur een mail naar balie@fhca.nl, loop naar de balie of vraag Anouchka of Donny.

 

 

 

 

 

Over HANAMI

Bij HANAMI staan wij voor gezond leven door bewegen, sporten en begeleiding te bieden.

Over HANMEDA

Anouchka de Vries en Donny Toebes vormen het team van natuurgeneeskundige praktijk HANMEDA. Door een hollistische aanpak om balans te herstellen in je lichaam komt er meer gezondheid, levensgeluk en energie.