Selecteer een pagina

Op 28-1-2024 doen Anouchka en Donny de Abundance Healing Cirkel. Deze Healing Cirkel draait de hele dag door en je wordt drie uur meegenomen in deze meditatie. De energie van Abundance is een eeuwenoude energie die ons voorspoed, kracht en groei geeft. Het gaat hier over ENERGETISCHE overvloed en niet om geld, macht of rijkdom.

Wil jij ervaren hoe de ‘energie van overvloed’ je multidimensionale lichaam versterkt? In de Abundance Healing Cirkel gaan we de energie in je energielichaam plaatsen zodat het je hele leven bij je blijft.

Boek hier de deelname. Het enige wat je hoeft te doen is gedurende de dag een flesje water bij je in de buurt te houden.
Anouchka en Donny starten om 9 uur en blijven gedurende de dag je meenemen.
Natuurlijk kun je ook meedoen als je in december 2023 hebt deelgenomen, je zult extra aarding ervaren.

Abundance Meditatie

Donny neemt een serie van vijf abundance meditaties op; de eerste drie zijn nu klaar. De vijf kun je op je eigen tempo, op je eigen plek, afluisteren en vaker doen.
Op deze manier versterk je zelf je positieve overvloed. De Abundance meditaties komen in stappen van twee weken uit.
Per keer krijg je een MP3 met daarin een korte uitleg van 15 minuten en een meditatie van ongeveer 30 minuten.

Doe je mee? Schrijf je hieronder in. Tip van Donny: gebruik je meditaties dan neem zeker je tijd en kans voor de Abundance meditatieset. De periode december 2023 tot februari 2024 is de energie extra sterk!


Naam(Vereist)
Betaalmethode
American Express
MasterCard
Visa
Ondersteunde creditcards: American Express, MasterCard, Visa