Selecteer een pagina
Bijgewerkt: 10-01-2023 door Donny

Welkom bij de aanstaande sessie Cutting Cords! Je bent er bij!

Onnodige energieverbindingen zorgen voor voor verlies van energie, een druk hoofd en weerstand bij het maken van eigen stappen. In deze sessie gaan we bezig met het herkennen en verbreken van deze verbindingen voor meer energie, minder weerstand en nieuwe positieve verbindingen. We gaan in een kleine groep aan het werk met energieverbindingen.

Locatie: HANAMI HANMEDA
Ruimte: Studio
Door: Anouchka en Donny
Benodigdheden: gemakkelijke kleding
Inclusief: Koffie/thee

Stap 1 | Energiecheck

Donny en Anouchka hebben de energiechecks uitgevoerd en zijn bezig met de laatste voorbereidingen. We hebben geen tijd in de sessie om de energiecheck te bespreken. Omdat er nog wel eens vragen zijn hebben we meestgestelde vragen op een rij gezet op https://fhca.nl/ueh/energycheck/

Stap 2 | Sessie Cutting Cords

De sessie wordt begeleid door Anouchka en Donny. Het programma is compact, toegankelijk en praktisch. Je hebt geen voorkennis nodig en je kunt zelfs de sessie vaker doen. Wees ervan bewust dat het verbreken van verbindingen ook gevolgen heeft in je omgeving.

Programma:

1. welkom en introductie
2. uitleg (negatieve) energieverbindingen
3. verbreken van de verbindingen
4. beschermen tegen (oud) verbinding
6. vragen en afsluiting

Stap 3 | Reading en Healing of Cords

Na het zelfstandig in de sessie herkennen en  verwijderen van de negatieve verbindingen kan het zo zijn dat er nog wat werk te doen is. Onze tip is dan om de sessie nog een keer te doen of een Reading en Healing te laten doen. Anouchka en Donny kijken naar de huidige situatie (Reading), helpen je dan verder (Healing) en kijken dan naar de nieuwe situatie (Reading).  Je krijgt in een verslag met alle benodigde informatie.  Door de grote vraag naar deze Reading en Healing is er tot 1 november een stop.

 

Aanvraag Reading en Healing of Cords (NL)

Naam(Vereist)
Betaalmethode
American Express
MasterCard
Visa
Ondersteunde creditcards: American Express, MasterCard, Visa
 

Soort Reading en Healing: Op afstand (remote)
Bijdrage: 45 euro
Inclusief: Reading (2x), Healing (1x), Sealing en Verslag
Tijdsduur: Binnen 3 dagen na aanvraag