Selecteer een pagina

Energiecheck

Tijdens sessies, workshops, Retreats en cursussen gaan wij samen met je aan het werk om positieve resultaten te boeken op fysiek, mentaal en spiritueel gebied. Voor veel van deze activiteiten is een energiecheck de start om zeker te weten dat de stappen een waardevolle aanvulling zijn op je eigen pad. De veel gestelde vragen over de  energiecheck hebben we hieronder  verwerkt in een overzichtelijke lijst.

Veel gestelde vragen

Waarom een energiecheck?

Het is belangrijk om het juiste te doen, op het juiste moment en dat op een verantwoorde manier. De kennis en kunde die wij delen is doelgericht. We hanteren daarbij kleine groepen om zo voldoende ruimte te geven om te leren en groeien. Het zou jammer zijn dat de activiteit – nog – niet bij je past of dat je er achter dat je er niets mee kunt. De energiecheck beschermd je tegen de deze ongewenste situatie en negatieve gevolgen. Tevens geeft het ons de mogelijkheid om maximaal kennis en kunde te delen.

Waarom moet ik toestemming geven?

Tijdens de energiecheck controleren we of we toestemming hebben van jou om samen te werken naar je doel. Kortom kijken  of we energetisch kunnen verbinden om samen op pad te gaan tijdens de activiteit. Is er geen intentie c.q. toestemming of is er twijfel? Dan kunnen we geen verbinding maken en kunnen we je niet op je pad begeleiden in de betreffende activiteit. Dit is niet ernstig of negatief, de reden achterhalen is belangrijk om te weten wat er speelt.

Wat bedoelen jullie met verantwoord?

Onze sessies zijn doelgericht en kunnen veel verandering veroorzaken. Deze verandering komt op jouw pad en dat zul je ook merken. Wanneer de situatie of jouw energie zo is dat het onverantwoord is om (nog) meer verandering te veroorzaken doen we dat zeker niet.  Indien de verandering onverantwoord is zullen we altijd adviseren om kleinere stappen te nemen of extra voorbereiding te doen. Is het wel verantwoord? Dan weten we ook zeker dat we maximaal de verandering kunnen starten en uitvoeren.

Hoe werkt de energiecheck?

De controle is op basis van vraag en antwoord in de hogere dimensies. De jarenlange ervaring en ontwikkelde kennis maakt het mogelijk dat wij binnen een korte tijd de juiste vragen stellen en waardevolle antwoorden terug krijgen. Tevens maken wij energetisch een verbinding om te kijken of we worden toegelaten in je energiewezen. Daarbij bepaal jij wat we terug krijgen uit je energiewezen. Bij twijfel of blokkade krijgen we geen verbinding of zien we ‘mist’.

Wat merk of voel ik van de energiecheck?

Je merkt of voelt van de energiecheck niets, het is alleen een controle.

Versie: Donny 22-10-2022