Selecteer een pagina

Energetische vooruitblik 2024

2024 is een jaar dat voelt als een examen of alsof we ons moeten verdedigen voor de gemaakte stappen. Dagelijks krijgen we veel vragen over hoe 2024 er energetisch uitziet. Dit jaar doen Donny en Anouchka een sessie van meer dan 2 uur waarbij we kijken naar 2024 en alle onderwerpen aanraken die belangrijk zijn. Daarbij hebben een meditatie die zorgt voor voorspoed en kracht in 2024 en kun je zelfs kiezen voor een persoonlijk rapport voor 2024.

Waardevol voor het hele jaar

Deze sessie is online en kun je het hele jaar terugkijken. Dit is ook nodig want we bespreken het hele jaar. Doe je regelmatig de Abundance meditatie zul je veel positieve gevolgen ervaren van het verblijven in deze energetische veilige ruimte.

Voor wie is dit?

De energetische voorspelling 2024 is voor iedereen de benieuwd is wat er komt en voelt dat het nodig is om te weten. Onderwerpen zijn onder andere:

  • De reis van 2023 naar 2027
  • Collectieve thema’s en invloeden
  • Persoonlijke thema’s en uitdagingen
  • Zakelijk thema’s en uitdagingen
  • Energetische thema’s per seizoen
  • Tips en handvatten voor 2024

PERSOONLIJKE OPTIES

Abundance Circle

Donny doet op 31-12-2023 een Abundance Circle meditatie waarin hij je meeneemt. Abundance is voorspoed maar dan over geld of macht maar juist voorspoed energetisch, persoonlijk en omgeving.

De circle gaat in de energetische ruimte, je hoeft er niet bij te zijn. Je mag er wel online bij zijn, wil je dit? Laat het dan even weten, je krijgt dan een ZOOM link.

 

Persoonlijke voorspelling

Is een persoonlijke voorspelling voor 2024 gewenst zodat je weet wat 2024 je energetisch brengt? Donny maakt een voorspelling gebaseerd op de voorspelling 2024 en de invloed van alles op je energetische wezen.

Deze voorspelling kun je het hele jaar gebruiken en feedback is mogelijk. Het rapport is tussen de 5 en 10 pagina’s met alle onderwerpen die je raken en er zit een 21 dagen programma bij.

Een 21 dagen programma is tekst die je iedere dag uitspreekt en zo je vibratie verhoogt.

 

 

Naam(Vereist)
Optie
Betaalmethode
American Express
MasterCard
Visa
Ondersteunde creditcards: American Express, MasterCard, Visa