Selecteer een pagina

Negative Energy and Entity Clearing

Van onze alledaagse negatieve gedachten en overtuigingen, via zwarte magie en gehechtheid aan negatieve entiteiten, uit het vorige of huidige leven, we hebben allemaal negatieve energetische ‘dingen’ die ons beïnvloeden. Boek nu de zeer waardevolle clearing in een simpele stappen en maak stappen in je pad.

Meer informatie over deze clearing hieronder.

Eerste moment voor CLEARING is over

dagen

Uitleg van deze Clearing

Door toegang te krijgen tot je Akasha-kronieken, zoeken wij naar meer dan 100 soorten negatieve energieën en entiteiten, inclusief maar zeker niet beperkt tot: energetische virussen en parasieten, verschillende vormen van psychische aanvalsenergie, verschillende negatieve programma’s, giftige emotionele energie, haken, koorden, verbindingen, karmische foutjes en verschillende niveaus van entiteiten en gehechtheden.

Het wissen van deze via de Akasha-kronieken is, geloven wij, de veiligste en effectiefste methode. Het helpt ervoor te zorgen dat die specifieke entiteiten niet kunnen terugkeren.

Nadat we de reading en de clearing heb gedaan, krijg je je ‘huiswerk’ – een proces van 21 dagen waarin je je clearing kunt ‘vergrendelen’ en kunt helpen om vooruit te komen in je nieuwe vibratie. (We kunnen een korte bespreking houden om een deel van wat is gevonden te bespreken als u dit specifiek wilt)

Als je een Soul Realignment of Negative Energy Clearing boekt, hebben wij de een optie toegevoegd om locaties/gebouwen/eigendom tegelijkertijd te laten wissen tegen een aantrekkelijke bundelprijs.

Ik raad ten zeerste aan om een eigendomsopruiming te laten doen in combinatie met uw persoonlijke opruiming. Het is de beste manier om ervoor te zorgen dat zodra jouw persoonlijke opruiming is voltooid omdat :

  • niets dat op het moment van de opruiming in uw huis hangt, wordt overgelaten aan hechten aan jou
  • het hebben van een duidelijk persoonlijk veld en een duidelijke thuisomgeving is zo’n positieve sfeer
  • het is een ideale omgeving om in te zijn terwijl je je persoonlijke zuivering ‘vastlegt’, veranderingen aanbrengt, nieuwe positieve gedachten kiest en nieuwe actie onderneemt!

Negatieve energie en entiteiten Healing

VOLLEDIGE Naam(Vereist)
ROEP Naam(Vereist)
DD slash MM slash JJJJ
Geboortetijd(Vereist)
:
E-mailadres(Vereist)
Betaalmethode*
MasterCard
Visa
Ondersteunde creditcards: MasterCard, Visa
 
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.