Selecteer een pagina

Tantrische massage

Een tantrische massage is een liefdevolle aanraking vol aandacht en aanwezigheid, zonder standaard vorm en vooraf bepaald resultaat. Tantra massage wordt gegeven vanuit het hart. In een tantrische massage doet het hele lichaam mee en mogen erogene zones ook aangeraakt worden. Natuurlijk altijd met respect voor (wederzijdse) grenzen. Tantra massage is een energetische massage waarbij ook het activeren van seksuele energie de aandacht krijgt. Een tantra massage vindt plaats op basis van gelijkwaardigheid en brengt een intieme verbinding tot stand tussen massagegever en -ontvanger. Mentaal, fysiek, op hartniveau en soms zelfs op de diepten van hart en ziel. Het doel van een tantrische massage is om de ontvanger in (de richting van) een natuurlijke, extatische staat van zijn te “brengen”. Het effect ervan is vaak een heerlijk fysiek, mentaal welbevinden. Je wordt meestal erg relaxt, heerlijk stromend en je belandt lekker in je hart, en in hogere sferen.

OPTIES
60 minuten met Donny of Anouchka
90 minuten met Donny of Anouchka
120 minuten met Donny of Anouchka

Belangrijk
Maak vooraf duidelijke afspraken over mentale en fysieke grenzen. Bij een tantrische massage hoeft u niet naakt te zijn. Met kleren aan kan, we werken echter wel met warme massageolie. Bij de tantrische massage ligt NIET de focus op de geijkte seksuele lichaamsdelen zoals borsten en geslacht. Deze massage bevat geen seksuele handelingen. Respecteer elkaars normen, waarden en grenzen en vraag ook niet naar deze handelingen. De masseur/masseuse is altijd gekleed en mag niet aangeraakt worden.

Alle informatie op een rij

Wij adviseren je graag over de benodigde massage.

Behandeling

Na het aanvangsgesprek krijg je een grote handdoek om. Na het aanvangsritueel gaat die uit, deels blijft je lijf bedekt daar waar de masseur niet aan het masseren is. Massage gebeurd op de massagetafel of massagematras.  De masseur heeft blote armen, zodat je de  lichaamswarmte ook kunt voelen. Dan volgt er een proces van zuivere aanraking waarbij je eerst landt in het hier en nu en je in je lijf zakt. Daarna, als de ontspanning er helemaal is, gaat de massage over in levenskrachtopwekkende massage.

Geschikt voor

  • Man en Vrouw 18+
  • Onbalans of onrust
  • Verbreden inzichten
  • Voelen van het lichaam

Doel

  • Levensenergie activeren
  • Verbinden met jezelf
  • Voelen van jezelf
  • Inzichten krijgen
  • Relaties verbeteren

Boek nu een massage