Selecteer een pagina

Massage &
Parenmassage

 

Voor optimale fysieke en mentale ontspanning

Anouchka de Vries
Donny Toebes

Gediplomeerd masseurs

Massage

Sportmassage

Gericht op het stimuleren van de doorbloeding van de spieren. Met een sportmassage worden afvalstoffen in je spieren sneller afgevoerd. Daarmee bevorder je het herstel van je spieren en lichaam

Ontspanning

Massage met een neutrale warme olie, zorgt voor lichamelijke maar vooral ook geestelijke ontspanning.

Zwangerschap

Massage met een neutrale warme olie, zorgt voor ontspanning fysiek op de pijnlijke/gespannen plekken en mentaal.

Japanse Hot Stone

Massage met de originele warme basaltstenen. Door de combinatie van beweging en warmte kan er makkelijker in het spierweefsel gewerkt worden. Afvalstoffen worden tijdens de massage makkelijker afgevoerd.

Kruidenstempel

Bij de kruidenstempelmassage gebruiken we warme kruidenstempels gevuld met kruiden die reinigende, activerende en ontspannende eigenschappen bezitten.

Tantrisch

Een Tantrische massage is een liefdevolle aanraking vol aandacht en aanwezigheid, zonder standaard vorm en vooraf bepaald resultaat.

Vierhanden

De vierhanden massage wordt ervaren als een bad van diepe liefde, vertrouwen, omhulling en zorg. Doeltreffende bij onrust, disbalans, slapeloosheid, stress, kou en pijn in de gewrichten.

Parenmassage

Parenmassage

Door het samen ervaren en samen aanwezig zijn in het ‘hier er nu’ is het mogelijk om samen te ontdekken of gemeenschappelijke onderwerpen onder de aandacht te brengen.

Tantrisch Parenmassage

Samen ondergaan jullie de liefdevolle aanraking vol aandacht en aanwezigheid, zonder standaard vorm en vooraf bepaald resultaat.

Romantische Massage Workshop

TIjdens deze romantische massage in romantische setting leert u onder professionele begeleiding om elkaars lichaam liefdevolle aandacht te geven en nog beter te leren kennen.

VERANTWOORD – VEILIG – HYGIËNISCH – BIOLOGISCH – LEEFTIJDSCHECK

Deze massages bevatten geen seksuele handelingen. Respecteer elkaars normen, waarden en grenzen en vraag ook niet naar deze handelingen. De masseur/masseuse is altijd gekleed en mag niet aangeraakt worden. Voor sommige massages is de minimum leeftijd 18 jaar. Wij gebruiken biologische producten die niet getest zijn op dieren.

HANMEDA

Anouchka de Vries
Donny Toebes

Alles op één plek

Je vind de behandel- en massagekamers
in ons centrum aan het einde van de gang.
Volg de bordjes “Wachtruimte”.

Openingstijden

Maandag t/m Zondag op afspraak