Selecteer een pagina

HypnoTherapie

EquHealth klynische hypnose programma’s

Donny Toebes
Anouchka de Vries

Gediplomeerd Hypnotherapeut

EquHealth programma’s wordt toegepast bij onder andere gewichtsbeheersing, chronische pijn, slaapproblemen, verslaving en trauma.

Tijdens een werkbezoek in Japan kwamen wij in aanraking met de nieuwste behandelmethode waarover iedereen erg enthousiast is.
Een combinatie van hypnotherapie en geluidsgolven geven een maximaal resultaat. Een groot voordeel is dat de behandeling als zeer prettig ervaren wordt met verbluffende resultaten.

Na een week waren we zelf ook overtuigd; een effectieve methode geschikt voor jong en oud.

Gewichtsbeheersing

De meest gevraagde therapie is hulp bij afvallen en aankomen. Met deze therapie kunt u blijven eten waar u van houdt en uw doel behalen.

Virtuele maagband

Vermager snel, gezond en moeiteloos met hypnotherapie in drie stappen. Na de eerste sessie is er vaak al resultaat.

Stoppen met roken

Stoppen met roken blijkt zo makkelijk niet. Met dit programma met twee sessies een gezonder leven zonder ziekmakende stoffen van roken.

Chronische pijn

Wij kunnen allemaal een soort acute pijn of ongemak ervaren op een of andere moment. Gewoonlijk door ziekte of kwetsuren. Maar gelukkig zijn deze gewoonlijk kortstondig eens we enige medische behandeling hebben ontvangen en zijn genezen.

Trauma

Dagelijks onbewust of bewust onverwerkt trauma’s ervaren heeft een negatieve invloed op levensenergie en levensgenot. We geven het gebeurde een plekje en ontdekken samen hoe je verder gaat. 

HANMEDA

Anouchka de Vries
Donny Toebes

Alles op één plek

Je vind de behandel- en massagekamers
in ons centrum aan het einde van de gang.
Volg de bordjes “Wachtruimte”.

Openingstijden

Maandag t/m Zondag op afspraak