Selecteer een pagina

Healing Cirkel

Een dag in de krachtige cirkel van positieve Qigong energie.

Anouchka de Vries
Donny Toebes

Het doel is gezondheid en welzijn.

Deze Qigong Meditation healing sessie is in ons centrum, je bent dan onderdeel van een kleine groep deelnemers aan de Healing Cirkel. Je geniet van de positieve – krachtige – helende energie. Tijdens de Healing sessie van ongeveer 60 minuten doen we een energie Healing op je. Na de sessie heb je nog de mogelijkheid om onder het genot van thee aan de Sharing Cirkel deel te nemen, een moment om ervaring te delen, te praten over hoe en wat omtrent healing en gelijken te ontmoeten

Voor deze sessie kun je jezelf of je dierbaren aanmelden die Qigong Healing meditatie nodig hebben.

Met een investering van €33 euro, beloon je jezelf met balans en gezondheid.

De eerste Healing Cirkel gaf een merkbaar resultaat. Het voordeel? Ondersteuning van de positieve energie en gezondheid in mijn eigen omgeving! Het gebeurt tijdens mijn dagelijkse ritme en dat scheelt een uur in de auto naar Aalten.  Mijn doel is om stappen te maken in mijn leven, daarom heb ik het voordelige abonnement voor twee keer per maand zodat ik stappen maak.

Mariska

De kracht van de Live Healing Cirkel.

Healing is letterlijk ‘heel’ worden, oftewel balans en gezondheid. Healing komt op veel verschillende manieren en iedereen bewandelt een ander pad van Healing. Daarom zijn er zoveel verschillende geneeswijzen in de wereld. Iedereen wil zich ‘goed voelen’, ‘rust voelen’, ‘meer energie’ en ‘gezond voelen’. Anouchka en Donny zijn er om je te helpen op je eigen pad van Healing.

Wist je dat we ook Healing Circkels op afstand doen? Kijk hier voor het agenda.

Alles in het universum is een vorm van energie, die de oude Chinezen ‘Qi (氣)’ noemen. Je Qi is voortdurend in beweging en constant in balans. Je voelt je goed als je Qi in balans is en soepel stroomt. Maar soms loopt je Qi vast, wat we Qi-blokkades (結氣) noemen. Wanneer deze blokkades in het lichaam achterblijven, kan dit zich manifesteren als lichamelijke en mentale symptomen, zoals ziekte. Het beoefenen van Qigong helpt deze blokkades op te heffen en de Qi in je lichaam te laten stromen. Op deze manier kan je lichaam zichzelf genezen.

Spring Forest Qigong (SFQ) is een eenvoudige, effectieve methode om iemands fysieke, emotionele en spirituele welzijn te helpen genezen en herstellen.

Donny en Anouchka Healen tijdens deze Healing Cirkel met Spring Forest Qigong. Aanwezig zijn in onze veilige energetische ruimte en het ervaren van de Healing Cirkel is uniek en zeer krachtig. Ontdek de kracht van de Qigong meesters en de kracht uit universum.
 
Kies snel je datum en geniet van balans, gezondheid en energie.

WIJ HEBBEN OOK HEALING CIRKELS OP AFSTAND

De stap om te (laten) werken aan je energie, waar je ook bent, wat je ook doet.

 

BOEK NU JE LIVE HEALING CIRKEL

Kies de Healing Cirkel voor jezelf of iemand anders.

Simpel en snel: 1 Kies de dag 2 Vul de gegevens in 3 Betaal €10 4 Zet het in agenda en kom de datum naar het centrum!

Laden...

HANMEDA

Anouchka de Vries
Donny Toebes

Alles op één plek

Je vind de behandel- en massagekamers
in ons centrum aan het einde van de gang.
Volg de bordjes “Wachtruimte”.

Openingstijden

Maandag t/m Zondag op afspraak