Selecteer een pagina

Healing Cirkel

Een dag in de krachtige cirkel van positieve Qigong energie.

Anouchka de Vries
Donny Toebes

Het doel is gezondheid en welzijn.

Wij doen drie keer op de dag de Qigong Healing Meditatie sessie en creëren gedurende de hele dag een Healing Cirkel. Jij bent onderdeel van deze Healing Cirkel en geniet van de positieve – krachtige – helende energie. Tijdens de drie meditaties doen we een energie Healing op je.
De rest van de dag houden we je in de veilige en helende Qigong energie Cirkel zodat de Qigong energie het werk dan blijven doen.

Voor deze sessie kun je jezelf of je dierbaren aanmelden die Qigong Healing meditatie nodig hebben.

Met een investering van €10 euro, beloon je jezelf met balans en gezondheid.

De eerste Healing Cirkel gaf een merkbaar resultaat. Het voordeel? Ondersteuning van de positieve energie en gezondheid in mijn eigen omgeving! Het gebeurt tijdens mijn dagelijkse ritme en dat scheelt een uur in de auto naar Aalten.  Mijn doel is om stappen te maken in mijn leven, daarom heb ik het voordelige abonnement voor twee keer per maand zodat ik stappen maak.

Mariska

De kracht van de Healing Cirkel.

Healing is letterlijk ‘heel’ worden, oftewel balans en gezondheid. Healing komt op veel verschillende manieren en iedereen bewandelt een ander pad van Healing. Daarom zijn er zoveel verschillende geneeswijzen in de wereld. Iedereen wil zich ‘goed voelen’, ‘rust voelen’, ‘meer energie’ en ‘gezond voelen’. Anouchka en Donny zijn er om je te helpen op je eigen pad van Healing.

Wist je dat we ook Live Healing Circkels doen? Kijk hier voor het agenda.

Alles in het universum is een vorm van energie, die de oude Chinezen ‘Qi (氣)’ noemen. Je Qi is voortdurend in beweging en constant in balans. Je voelt je goed als je Qi in balans is en soepel stroomt. Maar soms loopt je Qi vast, wat we Qi-blokkades (結氣) noemen. Wanneer deze blokkades in het lichaam achterblijven, kan dit zich manifesteren als lichamelijke en mentale symptomen, zoals ziekte. Het beoefenen van Qigong helpt deze blokkades op te heffen en de Qi in je lichaam te laten stromen. Op deze manier kan je lichaam zichzelf genezen.

Spring Forest Qigong (SFQ) is een eenvoudige, effectieve methode om iemands fysieke, emotionele en spirituele welzijn te helpen genezen en herstellen.

Donny en Anouchka Healen tijdens deze Healing Circel op afstand met Spring Forest Qigong omdat energie plaats en tijd onafhankelijk is. Het grote voordeel is dat je een normale dag hebt zonder een consult of afspraak. Dit scheelt tijd, reizen en het kan wereldwijd. Wij sturen je een berichtje wanneer we beginnen en wanneer de laatste Qigong energie meditatie is afgerond.
 
Kies snel je datum en geniet van balans, gezondheid en energie.

WIJ HEBBEN OOK HEALING CIRKELS IN ONS CENTRUM

Persoonlijk op locatie een moment voor jezelf onder leiding van Anouchka en Donny.

 

BOEK NU JE HEALING CIRKEL OP AFSTAND

Kies de Healing Cirkel voor jezelf of iemand anders.

Simpel en snel: 1 Kies de dag 2 Vul de gegevens in 3 Betaal €10 4 Klaar!

Laden...

HANMEDA

Anouchka de Vries
Donny Toebes

Alles op één plek

Je vind de behandel- en massagekamers
in ons centrum aan het einde van de gang.
Volg de bordjes “Wachtruimte”.

Openingstijden

Maandag t/m Zondag op afspraak