Selecteer een pagina

INFORMATIE Healing Cirkel

De kracht Qigong energie en de Qigong meesters.

Anouchka de Vries
Donny Toebes

Het doel is gezondheid en welzijn.

Deze Qigong Meditation healing sessie is in ons centrum, je bent dan onderdeel van een kleine groep deelnemers aan de Healing Cirkel. Je geniet van de positieve – krachtige – helende energie. Tijdens de Healing sessie van ongeveer 60 minuten doen we een energie Healing op je. Na de sessie heb je nog de mogelijkheid om onder het genot van thee aan de Sharing Cirkel deel te nemen, een moment om ervaring te delen, te praten over hoe en wat omtrent healing en gelijken te ontmoeten

Voor deze sessie kun je jezelf of je dierbaren aanmelden die Qigong Healing meditatie nodig hebben

De eerste Healing Cirkel gaf een merkbaar resultaat. Het voordeel? Ondersteuning van de positieve energie en gezondheid in mijn eigen omgeving! Het gebeurt tijdens mijn dagelijkse ritme en dat scheelt een uur in de auto naar Aalten.  Mijn doel is om stappen te maken in mijn leven, daarom heb ik het voordelige abonnement voor twee keer per maand zodat ik stappen maak.

Mariska

De kracht van de Healing Cirkel.

Healing is letterlijk ‘heel’ worden, oftewel balans en gezondheid. Healing komt op veel verschillende manieren en iedereen bewandelt een ander pad van Healing. Daarom zijn er zoveel verschillende geneeswijzen in de wereld. Iedereen wil zich ‘goed voelen’, ‘rust voelen’, ‘meer energie’ en ‘gezond voelen’. Anouchka en Donny zijn er om je te helpen op je eigen pad van Healing.

Alles in het universum is een vorm van energie, die de oude Chinezen ‘Qi (氣)’ noemen. Je Qi is voortdurend in beweging en constant in balans. Je voelt je goed als je Qi in balans is en soepel stroomt. Maar soms loopt je Qi vast, wat we Qi-blokkades (結氣) noemen. Wanneer deze blokkades in het lichaam achterblijven, kan dit zich manifesteren als lichamelijke en mentale symptomen, zoals ziekte. Het beoefenen van Qigong helpt deze blokkades op te heffen en de Qi in je lichaam te laten stromen. Op deze manier kan je lichaam zichzelf genezen.

Spring Forest Qigong (SFQ) is een eenvoudige, effectieve methode om iemands fysieke, emotionele en spirituele welzijn te helpen genezen en herstellen.

Donny en Anouchka Healen tijdens deze Healing Cirkel met Spring Forest Qigong. Aanwezig zijn in onze veilige energetische ruimte en het ervaren van de Healing Cirkel is uniek en zeer krachtig. Ontdek de kracht van de Qigong meesters en de kracht uit universum.

TIPS VOOR EEN OPTIMALE HEALING CIRKEL

OP AFSTAND

 • neem rust aan het einde van de dag zoals slapen
 • zet een flesje water naast je neer, drink deze rustig op
 • bedenk dat er een energetische, fysieke of emotionele merkbaar is
 • vertel de dag van de Healing Cirkel dit niemand, achteraf kan dat wel

IN ONS CENTRUM

 • draag gemakkelijke kleding
 • neem je (als je hebt) je favoriete deken en kussen mee
 • neem een flesje water mee
 • de ruimte is 30 minuten voor start al open, kom op tijd
 • zet je telefoon en horloge uit of laat deze thuis
 • bij aanvang gaat de deur dicht, te laat is geen toegang
 • neem na de Healing Cirkel rust
 • de Sharing Cirkel is waardevol en leuk

HANMEDA

Anouchka de Vries
Donny Toebes

Alles op één plek

Je vind de behandel- en massagekamers
in ons centrum aan het einde van de gang.
Volg de bordjes “Wachtruimte”.

Openingstijden

Maandag t/m Zondag op afspraak